جهت مشاوره در زمینه آزمون رغبت و توانایی پایه نهم | آزمونهای مشاوره ای همگام | hamgam.medu.ir
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل
دانش آموزان پایه نهم تحصیلی پیش از انتخاب رشته باید در آزمون رغبت و توانایی پایه نهم شرکت نمایند. راهنمای جامع نحوه شرکت در آزمون رغبت و توانایه پایه نهم در سامانه همگام را در این مقاله می توانید مطالعه نمایید.
با ما تا پایان این مقاله همراه باشید.
سر فصل ها
آزمون رغبت و توانایی نهم چیست
دانش آموزان پایه نهم تحصیلی پیش از انتخاب رشته باید در آزمون رغبت و توانایی پایه نهم شرکت نمایند. آزمون رغبت و توانایی پایه نهم برای سنجش توانایی ها و تمایلات دانش اموزان پایه نهم انجام می شود. سوالات آزمون رغبت و توانایی پایه نهم در سایت همگام قابل مشاهده می باشد.
سامانه همگام پورتال اداری ،آموزشی و پرورشی مدارس کشور، به نشانی (Hamgam.medu.ir) می باشد. ورود به سامانه همگام با استفاده از یک رمز عبور امکان پذیر است.
در ادامه می توانید نحوه ثبت نام و ورود به سامانه همگام را مطالعه نمایید.
نحوه ثبت نام آزمون رغبت و توانایی نهم
تا ایجا متوجه شدیم که آزمون رغبت و توانایی پایه نهم چیست. در ادامه به روند ثبت نام و شرکت در آزمون رغبت و توانایی نهم پرداخته شده است. در حال حاضر سامانه همگام به نشانی Hamgam.medu.ir فعال گردیده است و امکان ثبت نام در آزمونهای مشاوره ای همگام برای پایه نهم ایجاد شده است.
برای ثبت نام در آزمون رغبت و توانایی پایه نهم به نکات ذکر شده زیر توجه لازم را داشته باشید :
- دانش آموزانی که خواهان ثبت نام آزمون رغبت و توانایی پایه نهم می باشند باید وارد سایت همگام شوند.
- ورود دانش اموزان به سایت همگام با استفاده از رمز ورود امکان پذیر است.
- رمز ورود به سامانه همگام را دانش آموزان می بایست از مدیر مدرسه خود دریافت نمایند.
- پس از ورود به سامانه همگام و حساب کاربری خود باید با مشاهده جدول، در ردیف اول آن، کد ملی و در ردیف دوم رمز دریافتی ازمدرسه را تایپ کرده و روی ورود کلیک کنید.
نکته : برای تایپ در کادر پسورد باید caps lock خاموش و زبان انگلیسی باشد. - پس از ورود به صفحه همگام مشخصات بالای آن را با مشخصات خود مطابقت دهید.
- از داشبورد اصلی از بین ماژولها، ماژول آزمون های مشاوره ای را انتخاب نمایید.
- ماژول شرکت در آزمون باز باز می شود و روی آن کلیک کنید.
- آزمون های قابل اجرا را می توانید مشاهده نماید.
- کلیک روی دفترچه جدولی باز می شود که عنوان آزمون ،عنوان دفترچه و زمان پیشنهادی آزمون ها ،در آن آمده است. دانش آموز بر روی علامت سوال در قسمت مدیریت کلیک کرده و وارد هر آزمون می شود.
- دانش آموز باید سوال ها ( گویه ها ) را مطالعه نمایند و پاسخ عددی را از کشوی مقابل گویه ها ،بین حداقل ۱ و حداکثر ۵ امتیاز دهند.
- دانش آموز در انتهای آزمون رغبت و توانایی پایه نهم ،پس از اتمام پاسخ دادن به همه گویه ها،باید به قسمت بالا برگشته و قسمت ذخیره پاسخ ها انتخاب نماید.
- پس از پایان آزمون ،دانش آموز باید نتایج آزمون را نهایی کند . برای این کار به صفحه قبلی بازگشته و این بار در قسمت مدیریت روی علامت تیک کلیک نماید. پیامی تحت عنوان : (آیا نسبت به نهایی کردن این مورد اطمینان دارید؟توجه این فرآیند غیر قابل برگشت می باشد. )در صورت اطمینان به پاسخ ها ، دانش آموز تایید کرده و نتایج نهایی می گردد. با انجام این قسمت کار پاسخ دهی به آزمون پایان می یابد.
سامانه همگام hamgam.medu.ir
سامانه همگام پورتا ملی مدراس کشور است. سامانه همگام با هدف دسترسی دانش آموزان و والدین آن ها به تجهیزات و فناوریهای نوین آموزشی و تربیتی در راستای اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و… ایجاد شده است. مهم ترین هدف ایجاد سامانه همگام زمینه سازی برای تحول در سیستم آموزشی کشور است.
از جمله اهداف ایجاد سامانه همگام تحول در برنامه های آموزشی ، عدالت آموزشی و تسهیل فرایند آموزش ، ارائه دروس دوره های تحصیلی و برنامه های آموزشی به صورت الکترونیکی می باشد.
سامانه همگام پورتال اداری ،آموزشی و پرورشی مدارس کشور، به نشانی (Hamgam.medu.ir) می باشد.
در ادامه می توانید نحوه ورود به سایت همگام را مطالعه نمایید.
نحوه ورود به سایت همگام
سامانه همگام همانطور که تا الان مطالعه نمودید در جهت تسهیل فرآیند آموزش و دسترسی دانش آموزان و والدین آن ها به تجهیزات و فناوریهای نوین آموزشی و تربیتی ایجاد شده است.استفاده از این سایت با استفاده از دریافت رمز ورود از مدیر مدرسه امکان پذیر است. در ادامه راهنمای و نحوه ورود به سایت همگام را می توانید مطالعه نمایید:
- کد ملی هر فرد نام کاربری او در پروتال سامانه همگام میباشد.
- برای ورودبه سامانه همگام باید جزویکی از عناوین کاربران سطح مدرسه (نظیر: دانش آموز، معلم، مشاور، معاون اجرایی، و … ) باشید.
- درصورتی که یکی از عناوین کاربران سطح مدرسه (نظیر: دانش آموز، معلم، مشاور، معاون اجرایی، و … ) را دارید ، به مدیر مدرسه خود مراجعه کنید تا دسترسی مناسب نقش شما را ایجاد نماید. ( دریافت رمز عبور جهت ورود به سامانه همگام)
- اگر یکی از پرسنل محترم آموزش و پرورش میباشید و قصد ورود به سامانه همگام را دارید ، به کارشناس فناوری منطقه یا کارشناس فناوری استان خود مراجعه نموده و رمز عبور خود را دریافت نمایید.
- اگر اطلاعات فیش حقوقی خود را در سامانه fish.medu.ir مشاهده می کنید نیاز به دریافت رمز جدید ندارید و می توانید با همان رمز وارد سامانه همگام شوید.
- اگرهنگام ورود به سامانه همگام با پیغام ” مشخصات وارد شده اشتباه می باشد.” یا پیغام ” حکم شما به اتمام رسیده است ” مواجه شدید برای دریافت رمز با کارشناسیان ارتباط برقرار کنید.
- به سامانه همگام با آخرین نسخه مرورگرهای google chrome و یا firefox وارد شوید.
جمع بندی مقاله
آزمون رغبت و توانایی پایه نهم در سامانه همگام صورت می گیرد.جهت ورود به سامانه همگام کاربران سطح مدرسه (نظیر: دانش آموز، معلم، مشاور، معاون اجرایی، و … ) باید رمز عبور خود را از مدیر مدرسه دریافت نمایند. در این مقاله نکات مهم مربوط به آزمون رغبت و توانایی پایه نهم و نحوه ورود به سامانه همگام بررسی شده است.
در صورتی که در ذهنتان سوال پاسخ داده نشده ای باقی مانده است
می توانید با مجموعه بزرگ صدای مشاوران تماس حاصل فرمایید
تا مشاوران ما شما را به بهترین شکل یاری نمایند.
“موفق باشید”
جهت مشاوره در زمینه آزمون رغبت و توانایی پایه نهم | آزمونهای مشاوره ای همگام | hamgam.medu.ir
از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۱۶۱۳_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید.
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل